U bent hier

Home » Wouters

WouterkalenderBeste wouters, het nieuwe jaar is weer begonnen! Zijn jullie er klaar voor? Wij hebben onze stembanden al goed getraind. Jullie ook? Of spelen jullie een muziekinstrument? Het nieuwe jaar draait helemaal om muziek! We ontdekken verschillende genres en testen onze vingers eens uit op de snaren. Hopelijk komen jullie ook naar de bbq/eerste vergadering? Tot dan!8 september/ I Can’t live in a living room - Red Zebra

Overgang! Yes, joepie, yeey, het scoutsjaar gaat weer van start en daar zijn we super blij om! We kijken er naar uit om jullie gezichtjes te zien! Jullie worden verwacht om 10u30 aan de Maria-Assumpta kerk. Daarna volgt de geweldige BBQ de activiteit op! (Eerste jaars breng jullie vuile kleren mee!) Het thema van de bbq is Mexico, misschien kunnen we daar al eens onze maracas uitproberen?


15 september/ Vier Akkoorden - De Mens

Een kwartet is een groep die uit vier personen bestaat. De bekendste vorm van een kwartet is een muzikaal kwartet. Maar ook verschillende kaartspelen worden met specifiek vier mensen gespeeld. Kwartet kan niet alleen staan voor vier personen, maar ook voor vier van hetzelfde! Ra ra ra welk spel spelen we vandaag?
22 september/ / Vive ma liberté - Arno

Weekend, meer info volgt.
29 september/ Jump For Joy - 2 Unlimited

Smeer jullie kieten maar in want we gaan namelijk een super duper coole sportvergadering doen! Trek maar jullie kousen op en begin maar al te trainen zodat je de eerste plaats kan bemachtigen! Mooiste sportkledij wordt ook beloond!


6 oktober/ Kom Mor Ip - ‘T Hof Van Commerce

Een tegen allen, allen tegen een. Veel woorden maken we hier niet aan vuil, zet jullie beste beentje maar voor!


13 oktober/ Anarchy in the U.K. - Sex Pistols

Punkvergadering!! Kleur jullie haren groen en tokkel op jullie gitaren! Hoe luider hoe beter! Punk draait rond jullie eigen mening en die uiten. Het individu staat centraal, dus haal jullie gescheurde kleren maar uit de kast!20 oktober/ Gold - Gabriel Rios

Financiële actie, vandaag trekken we er vroeg op uit om te leuren. Wij verwachten jullie om 10 uur aan de scoutslokalen met een rugzak, lunchpakket, drankje en nog wat plaats voor koekendozen. Om 17 uur mogen jullie huiswaarts vertrekken.


27 oktober/ Min Moaten - Flip Kowlier  

Wegens omstandigheden is er vandaag geen vergadering. Wij zijn zelf met de leiding weg. Maar volgende week zien we jullie graag terug.

 3 november / Money, Money, Money - ABBA
Als je deze foto ziet denk je vast dat deze vergadering een financiële actie is, maar dan heb je het mis! We zullen een supercool spel spelen over heel erg veel geld verdienen. Plezier gegarandeerd!

10 november/ Swimming In The Pool - The Radios

Pli pla plons. Alle eendjes zwemmen in het water, maar wij ook! Misschien kunnen we een zumba sessie houden? Breng jullie zwemgerief en 2 eurotjes mee, whieee! Om 14:30 aan het interbad!


17 november/ Pizza Calzone - Enge Buren

Bikke bikke bik, hop hop hop, bikke bikke bik, hop hop hop! Omdat we allemaal al snel een hongertje krijgen na een activiteit, was het misschien eens een idee om tijdens een vergadering te eten? (Dit vervangt geen maaltijd(en))24 november/ A Forest - The Cure

BOSSPEL!! Vandaag ravotten we ons te pletter in het bos! Trek allemaal maar je stevige schoenen aan, want vandaag gaan we op avontuur in de natuur!


1 december/ No One Knows - Queens of the Stone Age

Vanavond hebben we een verrassing voor jullie in petto. Kom allen om 19 uur naar de lokalen. Vergeet je niet warm aan te kleden, want we zouden wel eens naar buiten durven gaan.
8 december/ Zie ginds komt de stoomboot

Vandaag komt de SINT! Hopelijk zijn jullie braaf geweest afgelopen jaar en kunnen jullie iets lekkers verwachten.


15 december/ There Will Be No Next Time - The Kids

Helaas is het al de laatste vergadering van het eerste semester. We zien jullie graag ’s avonds om 19 uur aan de lokalen waar we samen afsluiten met een hapje en drankje. Neem een cadeautje mee ter waarde van maximum €3. Om 21 uur ronden we al af zodat jullie snel in jullie bed kunnen.