U bent hier

Home » Akabe Twiest

Over ons

 

Welkom op de webstek van Akabe!


AKABE staat voor Anders kan Best, en deze slogan past ook volledig bij ons. Bij Akabe bewijzen we dat iedereen een plek kan vinden in Scouting. Zonder vooroordelen, zonder te kijken naar zwaktes of verschillen.

Akabe focust op dat wat in iedereen zit: Iedereen wil plezier beleven, iedereen wil vrienden maken, ravotten en spelen. Iedereen wil erbij horen en iedereen wil feesten.

 

Bij Akabe kunnen mensen met een lichte tot ernstige mentale beperking en mensen met een ontwikkelings- of emotionele stoornis terecht vanaf 6 jaar tot 35 jaar. Elke 14 dagen op zaterdagnamiddag staat de leiding klaar met een nieuwe knotsgekke activiteit. Je kan ons vinden in onze lokalen in de Prinses M. Christinalaan 11 (Assebroek)Ook gaan we elk jaar op weekend en op zomerkamp.

 

Neem gerust een kijkje op onze eigen website www.akabetwiest.be ! Indien je geïnteresseerd bent om ook mee te komen spelen met Akabe, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren op groepsleiding@akabetwiest.be of leiding@akabetwiest.be