U bent hier

Home » Kapoenen

Kapoenen!

 

 

Wij zijn de kapoenen!

 

De kapoenen zijn een super-mega-knetter-gekke-toffe groep 6- en 7-jarigen (1ste en 2de leerjaar) met daarbij een hele enthousiaste leidingsploeg die voor hen instaat. Iedere zaterdag staan wij paraat om samen met de kapoenen weer een fantastische middag te beleven!

 

 

info van algemeen nut   

1. Foto’s op Facebook van Karel de Goede 

Kijk op deze pagina voor leuke foto’s van tijdens vergaderingen!


2. Kledij

Laat uw kapoen nooit kleren aan doen, waar niets aan mag komen. Ze worden zeker niet altijd vuil of gaan niet altijd kapot, maar scouts = ravotten en dan blijven ze niet altijd proper.

In de winter zijn wij zelden binnen (tenzij bij zware regen). Kleed uw kapoen zeker warm genoeg als het koud is buiten. Wantjes en een muts zijn dan geen overbodige luxe !! Ook een regenjas, komt vaak van pas.

Een scoutshemd is niet verplicht, maar een scoutssjaaltje wel. Deze zijn te koop na de vergadering bij de groepsleiding (je spreekt maar gewoon een leiding aan en die helpt je wel verder).

 

3. Uur

We spreken altijd af om 14u30 aan het scoutslokaal en de vergadering eindigt altijd om 17u. Tenzij anders vermeld natuurlijk!

 

4. Kamp

Het kamp zal doorgaan van 2 tot 6 juli 2016 in … Meer info zal je krijgen op kampvoorstelling en als je daar niet bij kan zijn in mail!

 

5.Vragen

Als er nog vragen zijn, mag u altijd een e-mailtje sturen naar kapoenen@kareldegoede.be