U bent hier

Home » Givers

Kalender

 

KDGAZETJE

 

Semester 2
2017-2018

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor scouts

 

 

 

20/01: We zetten het nieuwe semester in op het ijs. Schaatsen in het Boudewijnpark, neem 5 euro en een aerodynamisch schaatstenuetje mee. Afspraak om 14h aan het lokaal.

 

 

27/01: Liefste Marina’s en Johnny’s, bitje hardbass op, klaksje 90° graden, feitelijk zijn jullie al klaar voor MARGIVERGADERING. Kom zeeeker verkleed af, Miss België 2017 (rechts) ziet het ook al zitten!

 

Gerelateerde afbeelding 

 

03/02:  Deuregoanders zet je schrap, trek iets warm (en waterdicht) aan. Vandaag wintercommandotocht van 10 tot 17u. Info volgt. En vergeet je flinke bergstappers niet!

 

Gerelateerde afbeelding

10/02: WELP, of giver whatevs. Vandaag spelen we een bosspel! Afspraak om 20u in het bos van Ryckevelde, be there or be scared.

 

Afbeeldingsresultaat voor welp film

 

17/02: Anarchy in Bruges, God save the queen. Eyeliner, netkousen, leer, veiligheidsspelden, hanenkam en je kroonjuwelen in een strakke skinny jeans. Het spreekt voor zich, kom verkleed!

 

 

24/02: Filmavond, bereid je voor op een grofgebekte klassieker van Brusselmans waardoor je je zo schuldig zal voelen dat je morgen naar de biecht zal willen gaan! Bij wijze van voorsmaakje enkele recensies: “Vernedering van vrouwen en gehandicapten”, “Politiek en maatschappelijk incorrect”, “Een brutale opeenstapeling van vulgariteiten”, “Personages en dialogen missen subtiliteit”.

 

Gerelateerde afbeelding

 

 

 

02/03-04/03: Back to basics aka Bear Grylls weekend. Verdere info volgt nog!

 

Afbeeldingsresultaat voor bear grylls memeGerelateerde afbeelding

 

10/03: Vandaag doen we financiële actie om de giverkas te spijzen. Dé grote GIVERQUIZ!!! Wanneer en waar jullie moeten zijn laten we nog weten, maar we rekenen op jullie enthousiasme

Afbeeldingsresultaat voor de slimste mens

 

ZONDAG 11/03: Ten voordele van Broederlijk delen wordt een wandeltocht georganiseerd. De opbrengst gaat naar een project in Uganda. Je kan de tocht fietsen of wandelen en op enkele stops krijg je iets om te smullen. Onze scouts is een van de stops! We hopen jullie in grote getale te zien om mee te wandelen. Meer info volgt nog!

 

 

17/03: 1,2,3,4 hup naar achter hup naar voor! 80’s aerobics vergadering, maak je borst maar nat!

 

 

24/03: De leidingsploeg is op teambuilding dus vandaag jammer genoeg geen vergadering :(

 

31/03: INDIAN CAMP FESTIVAL JA HUUUP! We spreken af aan de lokalen om samen te fietsen, meer info volgt nog.

 

 

 

07/04: LUFTWAFFEEEE, RATATATA, kom met een witte T-shirt die vuil mag worden af. Vandaag doen we paintball op het terrein.

 

Afbeeldingsresultaat voor paintball

 

14/04: Vandaag een activiteit met heel Brugse Vrije: de giverdag! We houden jullie op de hoogte met meer nieuws hierover. Voor de 3de jaars een goeie kans om hun toekomstige medejinners te leren kennen.

21/04: De zjiii… Als het weer het toelaat trekken we vandaag naar de Belgische kust. De koudbloedigen onder ons mogen zwemgerief meenemen!

 

 

28/04: Groepsuitstap. Na het toneel en het groepsweekend trekken we er dit jaar weer met heel KDG op uit. De brief volgt nog.

 

 

05/05:  Kom verkleed als Tommy Shelby of Aunt Polly BY ORDER OF THE PEAKY FO’ING BLINDERS MATE! Want who’s gonna stop us? Juist ja, NOBODY!

 

Gerelateerde afbeelding

 

12/05: Als goeie afsluiter van het jaar: Techniekenvergadering! Vandaag gaan we iets groots sjorren, kom gerust af met knettergekke ideeën en ontwerpen. Tip: volg de pagina ‘Ploeg Technieken - Scouts en Gidsen Vlaanderen’ op Facebook. Achteraf is er kampvoorstelling dus nog niet weglopen!!!

 

Afbeeldingsresultaat voor kampvuur

Afspraken

 

  1. De vergadering start om 14h. We verwachten jullie altijd met de fiets (die liefst ook in orde is).
  2. Kom in perfect uniform
  3. Dus, we zeiden oorspronkelijk geen gsm’s maar dan zei Wezel: “ma jow gasten die manjes hebben soms hun gsm nodig voor een spelje ofzo”. Dus dachten we ahnja true maar het is ook niet nice als die manjes heeltijd op hun G zitten opperde de rest dus ja wat moeten we dan zeggen van regeltje, ja gewoon niet teveel ofzo zeker, aleja wat is té veel, doe gewoon ebike normaal ermee gelijk dat je niet zegt van wow die dude is heeltijd met zen G bezig, ofja kan ook meisje zijn dat weten we nu nog niet, niet dat het niet alletwee kan hé, zeker wel. Ma liefst niet twee, alé liefst niemand natuurlijk howja je snapt het wel of nie of drie?
  4. Respect voor elkaar, bij de scouts komt iedereen met elkaar overeen.
  5. Last but not least: DE LEIDING HEEFT ALTIJD GELIJK

 
Contact

Met vragen kan je terecht op givers@kareldegoede.be of op onze gsm nummers.

Felix Demey: 0496293555

Mathieu Devos: 0476457988

Maïté Van den Bossche: 0498682290

Laurens De Baets: 0470569851

Simon De Meester: 0471342306


Kamp

 

Het kamp is dit jaar van 17 juli tot 31 juli