U bent hier

Home

Uitnodiging toneelvoorstelling 20 april

Beste ouders,


Sinds jaar en dag organiseren wij met Scouts Karel de Goede een groepsuitstap. Met dit belangrijk scoutsevent willen we de onderlinge verbondenheid van al onze leden in de verf zetten. Dit jaar dachten we echter om een andere dimensie te geven aan dit groepsmoment.

Daarom organiseren we zaterdag 20 april een uitermate professionele toneelvoorstelling! Uw awesome Akabeër, koddige Kapoen, welbespraakte Wouter, jolige Jojo en/of gezapige Giver verwachten u dan ook op dit totaalspektakel! Deze gaat door in de cultuurzaal van het Complex Daverlo om 16u. Aarzel echter niet om een zitje te bemachtigen, want de plaatsen zijn beperkt! Voor €3 per zitje kunt u uiteindelijk niet missen.1

De hogere Culturele sferen waarin u zich ongetwijfeld zal bevinden na het zien van deze voorstelling, zullen u waarschijnlijk wel een hongertje bezorgen. U kunt dan snel naar huis vertrekken om daar de groenten beginnen te snijden terwijl u uw kroost rustig probeert te krijgen tijdens een zoveelste ruzie over de afstandsbediening om dan uiteindelijk tot de conclusie te komen dat u nog naar de winkel moet, die jammer genoeg al gesloten is...

Wij bieden u echter een ALTERNATIEF! Na de toneelvoorstelling zullen we samen naar het terrein wandelen voor een afsluitend groepsmoment. Daar bieden wij een heerlijke maaltijd aan: Spaghetti! Nu hoor ik het u al denken 'Jamaarja, van die platgekookte spaghetti met wat tomatenpuree en een onversneden paprika?'. Wel, ik kan u gerust stellen! We doen hiervoor beroep op een traiteur die in een mum van tijd u een culinair meesterwerk zal voorschotelen. In tussentijd kunt u met een drankje in de hand genieten van het zwoel voorjaarsweertje. Ook nadat we ons dan collectief hebben volgepropt, zal er bij velen van jullie wel nog een plaatsje zijn gereserveerd voor één of meerdere drankjes. Die zullen nog de hele avond te vinden zijn aan de bar! Kinderen (Wouter of jonger) betalen €6 voor een maaltijd, jongeren en volwassenen (Jojo of ouder) betalen €8.

Nu nog even kort en bondig: 20 april om 16u toneelvoorstelling (€3 per zitje); aansluitend de mogelijkheid om spaghetti te eten aan een prijs van €8 voor volwassenen en €6 voor kinderen. Gelieve voor zowel de toneelvoorstelling als de maaltijd te reserveren. Dit doet u door te mailen naar toneel@kareldegoede.be ten laatste vrijdag 12 april.


Alvast bedankt voor uw inschrijvingen!

De 209 actieve leden van Scouts Karel de Goede.

PS: Ook andere familieleden en sympathisanten zijn welkom! Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen!